Wednesday, 11 May 2011

Rindu plak kat dia... :)

Korang mesti ada someone yang korang sayang kan...(selain daripada keluarga korang la..) sama la macam aku... entah naper aku lately ni mmg aku rindu giler kat someone ni... mungkin sebab....(ada la kejadian yang sangat bodoh tu..) aku still tak leh nk maafkan diri aku.. korang jgn jadi macam aku tau!!! jgn sesekali buat satu tindakan yang bodoh... pikir dulu sebelum nak wat apa2 keputusan tu...fikirkan kebaikan dan keburukan nya dulu...aaarrrgghhh!!! yang lepas tu lepas la kn...jadikan benda tu satu pengajaran kt aku yang mana aku takkan ulangi smpai bebila pun...


Apa pun...aku nak gak la share ngan korang video ni.. mmg la sesetengah tu kta aku macam kanak-kanak riang tapi jujur aku ckap aku mmg akan senyum dan suka sangat ngn lagu ni sebab bait2 lirik dia...(lg pun lagu ni dia pernah tujukan kat aku) hahahha... so korang enjoy la ek... dan untuk dia..kalau dia ada terbuka blog aku ni , aku just nak cakap yang aku still mcm dulu dan aku faham dan yakin dia pun mcm tu...hehehe...


video

Tuesday, 10 May 2011

Well...Well...Well... :)

Semua org mahu bahagia.. walau saper pun dia.. corak kehidupan dia...mesti dia ada satu keinginan dan impian..yang selalu di verangankan..tapi bergantung pada Qada dan Qadarnya samada tercapai atau pun tak.. takda sorang pun nak hatinya disakiti..sebab sakit oooo bila disakiti... parah..and ada tu sometimes sampai buat tindakan diluar kawalan akal.. apa pun aku tetap aku dan aku dah biasa dengan dunia aku nie...Aku ni jenis yang suka amik berat kat org tapi bertempat(tak kira la kawan2 ker saper ker) aku mudah diajak bersembang dan member pendapat (kirenyer pendengar yang setia la..)..boleh dikatakan mesra la sebab aku anggap semua orang sama aja..semua kawan... sebab aku tak banyak kawan..tak ada beza cuma mesti la ada untuk someone yang special sikit tu kan..itu kena lebih la..hahaha.. tapi aku dengan beraninya nak katakan kat sini aku ni lain dari yang lain..tu pun kalau korang bebetul kenal aku la... 1st impression mungkin org ingat aku ni sombong.. tapi hakikatnya aku tidak..(tya la pada mereka2 yang kena aku..) aku lebih suka duduk kat umah or paling2 pun aku lepak minum2 ngan kawan2..kalau ngan kekasih tu kalau jumpa aku lebih suka g karaoke ker main bowling ker atau meghabiskan masa dengan dia(bukan g kebun bunga aa...)
Apa pun aku still new dalam blog2 nie..satu haram pun aku tak tahu..just main tekan2 and pastu tya kawan.. (malunya dah tua2 pun tak tahu lagi nak berblog ni kan).. anyway aku tak tau la ada ke tak nanti yang akan follow blog aku nie..mungkin takkan ada yang nak follow..aku tak kisah..kalau nak follow follow la... at least aku leh tulis apa yang aku rasa dan apa yang aku buat hari2..and aku akan cuba jadikan blogging ni satu hobi aku sekarang... sebab aku ngaku ada follow beberapa blog org yang leh dikatakan acap kali aku buka dan baca.. sebab tu aku rasa blog ni bagus gak dan ada gak yang tak bagusnya..biasa la tu adat dunia... tak pernah ada yang perfect kan.. so aku rasa aku tulis banyak-banyak pun bukan ada yang rajin nak baca kan..aku stop la kat sini dulu untuk 1st entry aku ni.. aku harap2 ada ramai la follow supaya leh la share-share apa yang patut tu kan... akhir kata “thank you for being a part of my life”.. hahaha..